Afvallen met het 1 op 1 Dieet by Cambridge Weight Plan - Bestel nu eenvoudig online jouw 1 op 1 Dieet producten


Blijf je liever thuis? Geen punt! Ook op afstand kunnen wij met je aan jouw doelen werken. Waar in Nederland je ook woont! Afvallen met Het 1 op 1 Dieet kan namelijk met onze online begeleiding door heel Nederland! En de 1 op 1 Dieet producten... die bezorgen wij gewoon bij jou thuis!

Ben je al bekend met het 1 op 1 Dieet en wil je snel starten? Bel of stuur mij dan even een whatsapp en we pakken binnen no time de draad weer op! Voor 16:00 uur besteld dan de volgende werkdag de producten in huis.


Hoe werkt Het 1 op 1 Dieet met online begeleiding

Consulente Sandy en consulente Alicia leggen uit hoe het werkt met online begeleiding.Wie zijn  jouw online 1 op 1 Dieet gewichtsconsulentes

Online 1 op 1 Dieet consulente Sandy

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

Maak een afspraak voor online begeleiding met 1 op 1 Dieet consulente Sandy


Online 1 op 1 Dieet consulente Alicia

Ook ik ben ooit de strijd aan gegaan met de kilo’s onder begeleiding van Sandy. Ik weet dus als geen ander wat dit maatwerk dieet voor jou kan betekenen!

Maak een afspraak voor online begeleiding met 1 op 1 Dieet consulente Alicia


We gebruiken voor onze online begeleiding een tool die gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Wat je deelt met ons blijft tussen jou en ons!


Afvallen op afstand met online begeleiding van de 1 op 1 Dieet consulentes Sandy & Alicia

Je ontvangt een map met tips en adviezen en je hebt wekelijks met één van ons een gratis online consult. Elke week bespreken we uitgebreid jouw vorderingen en kijken we of je je nog prettig voelt bij de huidige stap of dat je toch naar een volgende stap van The 1:1 Diet Stappenplan wilt gaan. In het gehele online traject zijn wij jouw deskundige stok achter de deur. Wij zijn jouw maatje die jou steunen op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen zeker komen. Ook dan staan wij voor je klaar om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!


Waarom kiezen voor onze online begeleiding en het 1 op 1 DieetHeb je ’t al gehoord? Afvallen op afstand met The 1:1 Diet kan nu ook via onze online begeleiding! Natuurlijk nog steeds 1 op 1, want afvallen dat doen we samen, waar in Nederland je ook bent.